Sähköinen tarjouspyyntö
Projektipankki
< Siirry artikkeleihin

Mielenkiintoisia uutuuksia työmaiden olosuhteiden seurantaan

Planium Oy julkaisee syksyllä 2023 uusia tuotteita työmaiden olosuhteiden etäseurantaan. Uusi iotAIR™ tuoteperhe sisältää kameralla varustettuja sensoreita, joiden avulla työvaiheita voidaan seurata 24/7 mistä tahansa.

Ominaisuudet

Laitteissa on sisäänrakennettu 4G yhteys, joka sisältyy vuokrahintaan. Lisäksi laitteissa on kamera, joka ottaa työvaiheista kuvan tunnin välein. Sensoreista löytyy julkaisu hetkellä kaksi versiota. iotAIR™ PRO 100, joka kerää tietoja yleisistä olosuhteista, kuten lämpötila, ilmankosteus ja ilmanpaine, ja iotAIR™ PRO 200, joka mittaa pienhiukkaisien määrää.

Käyttötarkoitus

Laitteilla voidaan sisänsä seurata, mitata ja dokumentoida mitä tahansa mutta parhaimmillaan ne ovat silloin kun niitä siirretään työvaiheiden mukana. Näin laitteita tarvitaan rajallinen määrä mutta niillä voidaan seurata aina kulloinkin aktiivista työvaihetta. Tästä syytä laitteet on kehitetty niin, että niitä ei tarvitse työmaalla konfiguroida ja asentamiseksi riittää niiden kiinnittäminen seinään tms ja kytkeminen verkkovirtaan. Muilta osin laitteita voi hallita pilvipalvelussa.

Edut

  • Helppo käyttöönotto
  • Sisäänrakennettu internet yhteys
  • Raportit ja varoitukset
  • Kamera, joka harvoin sisältyy iot sensoreihin

Haitat

  • Kustannus, jos työmaalla mitataan kymmeniä kohteita samanaikaisesti

Lisätietoja palvelusta iotAIR


< Siirry artikkeleihin


Skannauspalvelua