Sähköinen tarjouspyyntö

Myynti

sales(at)planium.fi
puh. 050 4345426Avaimet käteen?

Riittää, että lähetät meille sähköpostia. Me teemme kaiken puolestasi.

Saat paluuviestissä tarjouksen, jonka uskomme mielyttävän Sinua. Voit myös viestissäsi mainita budjetin. Tällöin teemme vain ehdotuksen miten budjetti kannattaa käyttää.

Mediamyynti

Tyomaa.org palvelulla on ehkä markkinoiden tarkimmin kohdennettu asiakasryhmä. Palvelun käyttäjät ovat rakennusalan ammattilaisia ja omakotitalorakentajia. Suurella osalla käyttäjistä on aktiivinen rakennusprojekti käynnissä.

Myös omakoti- ja rivitalojen omistajat etsivät järjestelmästä tietoa mm. home- ja kosteusvaurioiden analysointiin ja korjaukseen.

Kenen kannattaa mainostaa palvelussa

Mainostaminen sopii yrityksille jotka tarjoavat palveluita rakentavalle maailmalle. Palvelussa voi mainostaa esimerkiksi

  • Suunnittelu-, valvonta- ja projektijohtopalveluita
  • Materiaaleja
  • Talopaketteja
  • Urakointeja
  • Rakennustyövoiman vuokrausta ja palkkausta
  • Muita asiantuntijapalvelut

Tyomaa.org palvelu tarjoaa hyvän näkyvyyden - järkevällä hinnalla. Palvelua ylläpitää Planium Oy, jonka tietojärjestelmissä on tuhansia rakennusprojekteja.

Hinnasto muualla kuin palveluhakemistossa

Mainosmuoto Mainoskoko Myyntitapa Hinta Kesto
Panoraama 1100x150 Kiinteä 299 € 1 kk 
Boksi 140x350 Kiinteä 199 € 1 kk
Boksi, pieni 140x200 Kiinteä 99 € 1 kk

Hinnasto palveluhakemistossa

Mainostaminen palveluhakemistossa on erittäin edullista ja tavoittaa erittäin tarkasti halutun kohderyhmän. Mainos näytetään perustuen valittuun toimialaan ja paikkakuntaan.

Esimerkki: Tarjoat rakennustöiden valvontaa Jyväskylässä. Kun mahdollinen asiakas etsii valvontapalveluita Jyväskylästä, niin sinun mainoksesi näytetään sivun oikeassa reunassa.

Mainosmuoto Mainoskoko Myyntitapa Hinta Kesto
Boksi, pieni 140x200 Kiinteä 299 99 € 2 vuotta!

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Tietostoformaatit

GIF, JPEG, PNG ja Flash.

Mainosten näyttäminen

Tavoitteemme on tukea asiakkaidemme liiketoimintaa ja pyrimme sijoittamaan mainoksen siten, että se tavoittaa halutun kohderyhmän parhaiten.

Mainokset näytetään pääosin rotaatioperiaatteella, jossa mainoksia kierrätetään. Mainoksien määrä pidetään rajattuna, jotta mainokselle saavutetaan mahdollisimman suuri näkyvyys.

Palvelun käytettävyyden ehdoilla

Näytämme mainoksia ainostaan palvelun julkisella puolella. Mainoksia ei näytetä työmaapäiväkirjassa, TR- ja MRV -mittareissa.Skannauspalvelua

Raksapro