Sähköinen tarjouspyyntö

Mikä on Tyomaa.org?

Tyomaa.org on rakennualan palveluporttaali, joka sisältää ajankohtaisen tiedon lisäksi myös ilmaisia ohjelmistoja rakennusalan ammattilaisille.

Kuka ylläpitää palvelua?

Palvelua ylläpitää Planium Oy, joka on 100% suomalaisomisteinen ja jonka tietojärjestelmissä on jo tuhansia organisaatioita.

Usein kysytyt kysymykset

Toivomme, että palvelun käyttäjät ottavat meihin rohkeasti yhteyttä aina kun kysyttävää ilmenee. Otamme mielellämme vastaan myös kehitysideoita.

Rekisteröidyn palveluun mutta en ole saanut vahvistusviestiä.

Tarkista ettei viesti ole siirtynyt roskapostikansioon. Mikäli et löydä viestiä, niin ota yhteyttä tukipalveluun, support(at)planium.fi.

Palvelua markkinoidaan ilmaisena. Onko se täysin ilmainen?

Palvelun peruskäyttö on täysin ilmaista. Käyttäjille on varattu 50 Mt levytilaa ja tarvittaessa sitä voi ostaa lisää. Katso palvelun ominaisuudet tästä.

Olen lisännyt Tyomaa.org logon internet sivuilleni. Miten saan ilmaista levytilaa?

Lähetä linkki sivusta jolle logo on lisätty osoitteeseen sales(at)planium.fi. Tarkistuksen jälkeen lisäämme sinulle lisää levytilaa. Saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Onko yrityksen ilmoittaminen palveluhakemistoon täysin ilmaista?

Ehdottamasti on. Se on 100% ilmaista ja erittäin suositeltavaa. Yrityksen liiketoiminnan pitää kuitenkin liittyä rakentamiseen. Halutessasi voit myös ostaa mainostilaa (bannerin). Lisää tietoja löydät tästä.

Miten lisään projektiini muita käyttäjiä?

Kirjaudu projektiin ja napsauta projektin nimeä sivun oikeassa yläreunassa.
Seuraavalla sivulla napsauta Uusi projektijäsen.
Täytä projektijäsenen tiedot ja napsauta Tallenna.
Järjestelmä lähettää automaattisesti kutsun uudelle projektijäsenelle sähköpostilla. Viesti sisältää myös käyttäjätunnukset.Skannauspalvelua