Sähköinen tarjouspyyntö
Raksapro

Projektipankki
< Siirry artikkeleihin

Helpompaa projektinhallintaa

Juuri julkaistu suomalainen Eezeplan pilvipalvelu lupaa tehdä projektinhallinnasta helpompaa. Jo palvelun nimi, Eezeplan, viittaa siihen, että kehittäjien tarkoituksena on yksinkertaistaa projektinhallintaa – tai ainakin sen dokumentointia.Helpompi projektinhallitan

Palvelu sisältää perustyökalut projektin aikatauluttamiseen, kuten Gantt näkymän. Erikoisena ja varsin hyvänä ominaisuutena projektin aikataulua voi katsoa myös “puunäkymänä”. Puunäkymässä voi lisätä tapahtumia, jotka vaikuttavat tehtävän aikatauluun.

Tehtävien luominen ja delegointi on helppoa. Palvelussa on huomioitu myös projektijäsenet, jotka voivat raahata heille delegoituja tehtäviä “Käynnissä” ja “Valmis” sarakkeisiin.

Dokumenttienhallinta on hyvin lähellä ns “projektipankkeja”. Dynaaminen kansiorakenne, revisiohallinta, tapahtumalokit, ym.

Sopivuus rakennushankkeisiin

Eezeplan palvelua ei ole erityisesti kehitetty rakennushankkeille, vaan yleiseksi projektienhallinta-ohjelmistoksi. Rakennushankkeiden osalta palvelu voisi sopia projektijohdolle ja suunnitteluvaiheen dokumentointiin. Valitettavasti palvelu ei tue rakennusvaiheen dokumentointia, kuten työmaapäiväkirjaa ja turvallisuusmittareita.

Plussat ja miinukset

Plussat
+ Helppokäyttöinen
+ Tehtävien delegointi ja seuranta
+ Varoittaa projektipäällikköä automaattisesti
+ Vastaava dokumenttienhallinta kuin projektipankeissa

Miinukset
- Ei sisällä lomakkeita rakennusvaiheeseen
- Ei tue tulostustilaustaLinkki palveluun: Eezeplan

Raksapro mainos
< Siirry artikkeleihin


Skannauspalvelua

Raksapro