Sähköinen tarjouspyyntö
Projektipankki
< Siirry artikkeleihin

Onko ilmainen työmaapäiväkirja oikeasti ilmainen?

Pilvipalveluna tarjottavien työmaapäiväkirjojen määrä tuntuu tuplaatuvan joka vuosi. Tämä asettaa haasteita palvelun valintaan mutta on myös tilaajen etu. Kilpailu laskee hintoja ja pakottaa palveluntarjoajat kehittämään palveluita. Pilvipalvelut eivät enää myöskään kilpaile työmaapäiväkirjan paperiversion kanssa. Pilvipalveluiden avulla työmaapäiväkirja on aina saatavilla.

Onko ilmainen työmaapäiväkirja järkevä valinta

Pilvipalveluiden hintahaarukka on varsin laaja ja palvelut eroavat toisistaan varsin paljon. Palveluiden ominaisuuksien ja hintojen vertailu on hankalaa, koska palveluntarjoajat eivät ilmoita hintoja julkisesti. Näyttää siltä että asiakkaan pitää ottaa yhteyttä jokaiseen palveluntarjoajaan ja kuunnella kunkin tarjoajan myyntipuhe.

Raksapro palvelu markkinoi ilmaista työmaapäiväkirjaa - onko se oikeasti ilmainen?

On ja ei

Raksapro palvelun ilmainen työmaapäiväkirja on tosiaan ilmainen - mutta sen ominaisuuksia on rajoitettu. Palvelu sisältää periaatteessa samat ominaisuudet kuin paperiversio. Työmaapäiväkirja perustuu Ratu 5008 päiväkirjaan ja tukee työnjohtajan ja valvojan allekirjoituksia. Ilmaisversio ei kuitenkaan tue päiväkirjan liitteitä kuten valokuvia tai muistioita. Palvelua voi kuitenkin käyttää sekä tietokoneella, että matkapuhelimella.

Sinänsä palvelu vaikuttaa hyvältä ja palvelu sisältää myös TR/MVR mittarin. Ilmaisversiossa voi kuitenkin olla vain yksi projekti kerrallaan, joka on suuri pettymys niille, joilla on useita projekteja.


< Siirry artikkeleihin


Skannauspalvelua