NET projektipankki, mainos
Planium Site Manager

Projektipankki




< Siirry artikkeleihin

Rakentamisen puutteiden dokumentointiin edullinen ohjelmisto

Suomalainen ohjelmistoyhtiö Planium Oy julkaisee ohjelman rakentamisen puutteiden dokumentointiin, sekä niiden delegoimiseen vastuuhenkilöille. Ohjelman nimi on Planium Site Manager ja se on ns. pilvisovellus.

Ohjelman perusidea on hyvin yksinkertainen; työnjohtaja tai valvoja kuvaa puutteita työmaalla. Tämän jälkeen hän valitsee paikan, vastuuhenkilön ja määräajan korjaukselle. Tiedot puutteista välitetään vastuuhenkilöille automaattisina raportteina. Kun puute on korjattu, niin vastuuhenkilö merkitsee sen valmiiksi.

Paperiarkisto

Puutteiden dokumentointiin merkittävä parannus

Vaikka Planium Site Manager on kehitetty vain yhtä tarkoitusta varten, niin se on siinä varsin hyvä. Ohjelmisto on yksinkertainen ja sen oppii nopeasti. Tärkeintä palvelussa on kuitenkin se, että tieto puutteista on keskitetyssä paikassa ja tieto liikkuu reaali-aikaisesti.

Vastuuhenkilöiden täytyy opetella hyvin vähän. Ainoastaan lukea puute ja merkitä se korjatuksi yhdellä napin painalluksella. Tämän jälkeen työnjohtaja tai valvoja vielä hyväksyy korjauksen.



Mobiili on tätä päivää

Planium Site Manager on uusin tulokas työmaalle suunnatuissa ohjelmistoissa, jotka on optimoitu useille eri laitteille; älypuhelimelle, tabletille tai tavalliselle työasemalle. Älypuhelimella tai Tabletilla voi suoraan ottaa kuvia palveluun, joka myös nopeuttaa ohjelmiston käyttöä.

Ohjelmiston hinta on 10 € / kk per projekti. Ohjelmistoon voi tutustua osoitteessa http://sitemanager.planium.fi

.





< Siirry artikkeleihin














Skannauspalvelua