Sähköinen tarjouspyyntö
Raksapro

Projektipankki
< Siirry artikkeleihin

Espoossa mittavia hankkeita toimitilojen muuttamiseksi asunnoiksi

Tyhjien toimitilojen määrä pääkaupunkiseudulla kasvaa nopeasti. Pääkaupunkiseudulla on jo yli miljoona neliötä käyttämätöntä toimitilaa. Espoossa käyttämätöntä tilaa on lähes 17 prosenttia.

Vaikka pääkaupunkiseudulla on paljon tyhjiä toimitiloja, niin asunnoista on krooninen pula. Erityisesti pulaa on pienistä asunnoista. Esimerkiksi Helsingissä on 150 000 yhden hengen taloutta, mutta vain 65 000 yksiötä.

Fortum pääkonttori

Toimitilojen muuntaminen asunnoiksi ratkaisu?

Useat yhtiöt kartoittavat mahdollisuutta muuntaa toimitiloja asunnoiksi. Erityisen mielenkiintoisena voidaan pitää Fortumin ajatusta muuntaa Espoon Keilaniemessä sijaitseva pääkonttorinsa asunnoiksi.

Fortum on aloittanut selvitystyön, jonka tarkoituksena on kartoittaa mahdollisuutta muuntaa nykyinen pääkonttorirakennus suurimmilta osin asunnoiksi. Talon kolme ensimmäistä kerrosta varattaisiin liiketiloille.

Espoon Keilaniemi houkuttelee asukkaita

Asuntojen rakentaminen lähelle työpaikkoja on ekologinen ratkaisu, joka vähentää työmatkaliikennettä. Espoon Keilaniemestä tekee erityisen haluttavan sijainti: meren rannalla, metropysäkin vieressä, lähellä suurta teknologiakeskittymää.

Espoon Keilaniemi sijaitsee aivan Espoon ja Helsingin rajalla. Keilaniemen naapureina ovat Tapiola, Otaniemi ja Westend. Tämä tulee todennäköisesti myös heijastumaan asuntojen hintoihin, jotka ovat luultavasti korkeita, ehkä Espoon kalleimmat kerrostaloneliöt.


Raksapro mainos
< Siirry artikkeleihin


Skannauspalvelua

Raksapro