Sähköinen tarjouspyyntö
Projektipankki
< Siirry artikkeleihin

Suomalaista ohjelmisto-osaamista Saksalaisiin suurprojekteihin

Suomalainen ohjelmisto-yhtiö, Planium Oy, kehittää saksalaiselle ThyssenKrupp Resource Technologies GmbH:lle laajan ohjelmistoratkaisun rakennusprojektien valvontaan. Ohjelmistoratkaisu räätälöidään varta vasten ThyssenKruppin vaativiin rakennusprojekteihin, jotka voivat pitää sisällään satoja rakennuksia.

Suurien rakennusprojektien hallintaa

Asiakkaan jokaiselle rakennushankkeelle luodaan oma työmaapäiväkirja, joka jaetaan usein useampaan vastuu-alueeseen. Yksi päivä voi pitää sisällään yli 500 sivua dokumentointia, valokuvia ja muita liitteitä. Työmaapäiväkirjan avulla kunkin hankkeen valvojat pystyvät helpommin hallinnoimaan hankkeen suurta tietomäärää.

"Asiakkaan liiketoimintaa on ymmärrettävä"

- Asiakkaan liiketoimintaa on ymmärrettävä, jotta voi tarjota parhaan kokonaisuuden, toteaa Mikko Hokkanen, Planium Oy:n toimitusjohtaja.

- Ei riitä, että ymmärtää rakentamiseen liittyvää liiketoimintaa yleisellä tasolla, on myös löydettävä kunkin asiakkaan erityistarpeet.
Vaativa projekti myös ohjelmistotoimittajalle

Halutun ohjelmistoratkaisun pitää toimia erittäin vaativassa ympäristössä sekä huomioida eri projektien erityistarpeita. Ohjelmiston pitää muun muassa toimia ilman internet-yhteyttä, sen kanssa tai tilanteessa, jossa internet-yhteys on vain ajoittain käytettävissä. Lisäksi ohjelmistoratkaisun pitää tukea erilaisia integraatioita sekä paikallisiin havainnointilaitteisiin, että konserninlaajuisiin tietojärjestelmiin.

Lisätietoa:
toimitusjohtaja Mikko Hokkanen
Planium Oy
GSM 040-5154334Planium Oy

Planium Oy on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka on erikoistunut rakennusprojektien hallintaan. Yrityksen tietojärjestelmiä käytetään yli 60:ssä maassa. Lisätietoja yrityksen kotisivuilta:www.planium.fi


ThyssenKrupp Resource Technologies

ThyssenKrupp Resource Technologies tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita ja palveluita sementti, kaivosteollisuuden, mineraalien käsittelyyn ja muun aineksen käsittelyyn.

Yrityksen palveluksessa työskentelee maailmanlaajuisesti 5,500 työntekijää. Yrityksen liikevaihto on 2 miljardia euroa. Lisätietoja yrityksen kotisivuilta:http://www.thyssenkrupp-resource-technologies.com

ThyssenKrupp Resource Technologies on osa ThyssenKrupp konsernia, jonka liikevaihto on 40 miljardia euroa ja jonka palveluksessa on n. 150.000 työntekijää.


< Siirry artikkeleihin


Skannauspalvelua